Børne- og Familiearbejdet

Jeg hedder Camilla Jensen og er ansat i Børne- og Familiearbejdet i Kirkens Korshær i Randers.

Børne- og Familiearbejdet er et gratis og uforpligtende tilbud til sårbare børn, unge og familier, hvis tilværelse kan være præget af mange forskellige udfordringer, f.eks. spinkelt netværk, skrøbelig økonomi, udfordringer i forældrerollen eller parforholdet, social isolation, fysiske og/eller psykiske lidelser.

Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde i Randers har til huse på Rytterknægten på Marienborgvej 28, 8930 Randers NØ.

Vi kan blandt andet tilbyde:

Hver onsdag fra kl. 10-12 er der ”Babycafe”, som er for socialt udsatte gravide og forældre under 30 år med spæd- og småbørn fra 0-3 år.

Hver torsdag fra kl. 13-15 er der ”Åben rådgivning” for socialt udsatte 12-30-årige, bl.a. med mulighed for bisidderhjælp.

Derudover kan Kirkens Korshær i Randers også tilbyde ferielejre, julehjælp til børnefamilier, udflugter og arrangementer for børn og voksne samt fællesspisninger.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf: 25 65 45 15 eller mail: CJJ@kirkenskorshaer.dk

Download folder for Børne- og Familiearbejdet