Støt Kirkens Korshær

Aktiviteter

Aktiviteter i Løgstrupgården:

 

Systue: Hver mandag formiddag mødes frivillige med interesse for håndarbejde for at hygge sig med at hækle, strikke og sy til blandt andet julemarkedet. Der kreeres mange fine ting i årets løb samtidig med at der snakkes, hygges og gives gode oplevelser ved at være sammen.

Tirsdagsaftener: Den 2.og 4.tirsdag i måneden (undtaget sommermånederne) er der fællesspisning kl.18 med efterfølgende korshærsgudstjeneste i Klosterkirken (2.tirsdag) og foredrag eller andet (4.tirsdag)
Sommerfest: Den 2.tirsdag i juni afsluttes sæsonen med en sommerfest i gårdhaven, hvor der er grillmad og underholdning.

Torsdagscafé: Hver torsdag kl.13.30 til 16 er der café for alle, der har lyst at kigge ind. Der er mulighed for at købe kaffe og kage og at hygge sig med øvrige gæster. Her er også mulighed for at få en snak med en medarbejder, hvis der er behov for det.

Lejre: I uge 27 afholdes sommerlejr for ca. 50 deltagere. Her deltager både familier og enlige, og der er aktiviteter for børne-/ungegruppen og for voksengruppen.

Juleaften fejrer vi jul med ca. 40 gæster, en traditionel juleaften med flæske- og andesteg og alskens godt tilbehør samt risalamande og mandelgave. Derefter går vi omkring juletræet og synger julesalmer og sange og læser juleevangeliet. Der er kaffe, godter og frugt og en julegave til hver gæst. Juleaften begynder kl. 18 og slutter kl. 22. Tilmelding er nødvendig.