Torsdagscaféen i Løgstrupgården
19-12-2017

Kig ind i Torsdagscaféen i Løgstrupgården kl.13.30-16

Korshærspræsten

Jeg hedder Stine Tougaard og er ansat som 50% præst i Kirkens Korshær og som 50% præst i Sct. Mortens Kirke. Som korshærspræst har jeg min faste gang på Kirkens Korshærs arbejdssteder i Randers. Man kan møde mig følgende dage og steder:

Tirsdag kl. 9.30 i Løgstrupgården (morgensang/andagt)

Tirsdag kl. 18.00 Den første og den tredje tirsdag i måneden spiser jeg aftensmad på Hjørnestenen og har derefter aftensang og andagt.

Onsdag 9.15 i Slotsgården (morgensang/andagt)

Torsdag kl. 12.00 til fællesspisning på Rytterknægten. (Andagt)

Desuden er jeg med til fællesspisning i Løgstrupgården den anden tirsdag i hver måned, og står for Korshærsgudstjenesten i Klosterkirken derefter kl. 19.00.

Jeg står altid til rådighed for en samtale om stort eller småt. Skulle du have brug for en privat samtale med en præst, kan du finde mig et af ovenstående steder eller trygt kontakte mig på tlf. eller mail (tlf. 61721153 eller sto@km.dk), så vi kan finde en tid. Som præst har jeg udvidet tavshedspligt og har erfaring med samtaler om menneskelivets udfordringer.